Gereedschap uitgiften Systeem - TSM®

De TSM® TOOL-SERVER-MODULAR is de technische innovatie in gereedschap uitgiftensystemen.

De automatisering op het gebied van gereedschapsbeheer vordert voortdurend. De modulaire toolserver stelt u in staat om tools veel gestroomlijnder en efficiënter te beheren. De kosten voor het implementeren, beheren en verbruiken van gereedschappen en kleine materialen worden aanzienlijk verlaagd door gebruik te maken van ons gereedschapsopslagsysteem. De toegenomen concurrentie in de maakindustrie leidt tot toenemende kostendruk en dwingt bedrijven om hun productieprocessen te optimaliseren. Alleen bedrijven met professionele apparatuurlogistiek kunnen een soepel en dus economisch productieproces garanderen.

Onze volautomatische gereedschapuitgiftensysteem ondersteunt u op weg naar professioneel gereedschapsbeheer.

Dankzij een modulair ladeconcept passen wij ons aan uw wensen aan. Tot 100 modules kunnen worden aangesloten in een individuele combinatie, 24 uur per dag online beschikbaar met toegang via een chipkaart of pincode. Daarnaast zijn uitgebreide lijsten en evaluaties beschikbaar, die kunnen worden gebruikt om het gereedschapsverbruik en de opnames van gebruikers bij te houden. De rapportagesoftware maakt een gebruiksvriendelijke evaluatie van de verzamelde gegevens mogelijk. Een modern touchscreen en eenvoudige software dialogen zorgen voor comfortabel werken. De Industrial PC is stofdicht volgens IP60, werkt zonder ventilatoren en is ideaal voor toepassingen in zware productieomgevingen.

Tijdens de ontwikkeling van de TSM® werdt veel belang gehecht aan een modern maar klassiek design. De TSM® is een echte blikvanger dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, de consistente toepassing van aluminium decoratieve elementen in een gepolijste afwerking. Een goed ontwikkelde service zorgt ervoor dat het systeem snel door de klant wordt gebruikt. 

Gereedschap uitgiften Systeem Tool-Server-Modular TSM R24-24

  • Aanbieding
  • Normale prijs €6.999,00
Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.


Elektronisch gereedschap uitgiften systeem, basis module.

Schuifladekast met Touchscreen beeldscherm incl. Opslag- en beheersoftware

Afmeting 700x725x1019 mm (lxbxh)

Touchscreen display 

8 schuiflade 100% uittrekbaar

Fronthoogte 2x50, 3x100, 2x150 en 1x200 mm

Draagkracht lade fronthoogte 50 mm, 60 kg

Draagkracht lade fronthoogte vanaf 100 mm, 100 kg

Lade indelingen vanaf €60,-- per lade

Voor meer informatie vraag vrijblijvend catalogus aan.