Werkpleksystemen van Bedrunka+Hirth

Werbanken -

Werkpleksystemen van Bedrunka+Hirth

Werkplek up-to-date – meer ruimte om te werken

Bedrunka+Hirth produceert al meer dan 40 jaar apparatuur voor de industrie, ambachts- en dienstensector in Bräunlingen in het Zwarte Woud. Wij ontwikkelen onze producten volgens de modernste aspecten. Om aan de hoogste eisen te voldoen en zware belastingen te kunnen weerstaan, worden uitsluitend hoogwaardige staalplaten en stalen buizen gebruikt.

Met onze producten en diensten ondersteunen wij onze klanten bij het optimaliseren van hun toegevoegde waarde op het gebied van productie, montage en service.

Naast de ladekasten en werkbanken en mobiele logistieke systemen in verschillende uitvoeringen produceert Bedrunka+Hirth ergonomische werkpleksystemen met een verscheidenheid aan componenten. De principes van orde, veiligheid en ergonomie hebben een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling van deze werkplekken en zorgen voor de materiaalstroom en de ontlasting van de medewerkers.

Het productieprogramma omvat ook CNC-opslag- en transportsystemen met eigen CNC-inzetstukken, die individueel en efficiënt kunnen worden gepositioneerd door ze eenvoudig op hun plaats te klikken.

Onze elektronische ladekasten “ToolServer Modular” TSM en “ToolServer System” TSS zijn volledig nieuw en beschermd door het Europees Octrooibureau – met compleet magazijnbeheer. Dit systeem met hoge kasten en normale gereedschapskasten kan overal worden toegepast waar toegangscontrole vereist is. Elke lade en zelfs elke indeling met klep is elektromagnetisch vergrendeld, is 24 uur per dag operationeel en bevat een elektronisch opslag- en bestelsysteem.

www.furnitecsystems.nl


Laat een reactie achter