Bedrunka+Hirth

Furnitec Systems is exclusief dealer van Bedrunka+Hirth werkplaatssystemen voor de Nederlandse markt.

Ladenkasten voor velerlei toepassingen

Bij ons vindt u de robuuste en hoogwaardige ladekasten van bedrunka+hirth, een gerenommeerde fabrikanten.  En of dat nu het professionele of hobbycircuit is, onze ladekasten, gereedschapskasten en ladenbloks zijn in iedere ruimte – hoe klein dan ook – toepasbaar.

Ladekasten zijn ook in een mobiele uitvoering verkrijgbaar: die zijn ondergebracht in de categorie Werkplaatswagens.

De basis van de perfectie van deze kasten wordt gevormd door de werkvlakken en de stabiele schuifladen met hun hoge draagkracht.

De werkvlakken zijn primair technisch ontworpen, vervolgens in de praktijk getest en uiteindelijk goedgekeurd voor hoge eisen en zware bewerkingen.

Deze kasten en wagens bieden – afhankelijk van hun uitvoering – optimale bergruimte: rustgevende orde op iedere werkplek.

Ze zijn in uiteenlopende materialen verkrijgbaar. Er is keuze uit oersterk beukenmultiplex of watervast verlijmde platen met Europese goedkeuring m.b.t. de elektrische geleiding (voor plaatsen met open stroomaansluitingen) in combinatie met stabiele stalen frames. Deze combinatie biedt maximaal rendement op uw investering.

Voor mobiele werkzaamheden of beperkte ruimten bieden wij een ruime keuze aan mobiele werktafels en kasten aan. Het merendeel van deze modellen werd gebouwd volgens het modulaire concept en sinds lange tijd in de praktijk getest.

Voor het opbergen van gereedschap en materiaal worden bij veel ladekasten standaard de inzetten en aflegvlakken ingebouwd.

Het MRS® - modulair reksysteem - maakt te allen tijde een flexibel interieurontwerp mogelijk. Laden, planken, verticale uittrekelementen, CNC-opslagsystemen en gesloten scharnierende deurkasten kunnen ideaal in één product worden geïntegreerd. Het systeem biedt drie verschillende hoogtes.

Het unieke kenmerk van het product is zijn individualiteit. Configureer de laderekken naar wens. Ons uitgebreide assortiment apparatuur en accessoires biedt u een groot aantal constructieve alternatieven voor het economisch implementeren van zeer uiteenlopende ruimtelijke ordening. De ladenrekken kunnen vervolgens worden uitgebreid en uitgebreid met extra modules. Het combineert de voordelen van een ladekast met de voordelen van planken, waardoor een product wordt gecreëerd dat perfect kan worden aangepast aan uw eisen dankzij het optimale gebruik van de ruimte. U kunt de MRS® niet alleen gebruiken als wandkasten, maar ook als scheidingswand.
"Wij bieden onze klanten volledige ondersteuning, van planning tot installatie"

Bedrunka+Hirth 50 jaar

B+H heeft een nieuwe catalogus 2022-24, uitgebracht waarin het totale levering pakket is opgenomen. De catalogus is in meerdere talen kosteloos verkrijgbaar, wilt u deze catalogus ontvangen, stuur een bericht naar: info@furnitecsystems.nl 

Transporttoeslag op het leveringsprogramma van Bedrunka+Hirth

Vanaf 1 Oktober 2022 gelden nieuwe prijzen uit de catalogus 2022-24, de Materiaaltoeslag komt te vervallen. De transporttoeslag van 4% op de Netto prijs excl. BTW blijft 
gehandhaafd.