Stoelen voor werkplaats en kantoor

Bureaustoelen voor werkplaatsen en kantoren

Onze bureaustoelen werden volgens de laatste ergonomische inzichten ontworpen en verder ontwikkeld. Kijkt u zelf op onze website naar het veelvoud aan uitvoeringen, waarbij het gezondheidaspect het basisconcept vormde.

Vrouwen en mannen: draaistoelen voor iedere eis

Medici, orthopaeden en gezondheidsexperts adviseren om de zitaccessoires voor de werkplekken van vrouwen anders te benaderen, omdat zij biologisch en anatomisch anders gebouwd zijn.

Met onze stoelenserie Lady Chair worden door permanente bewegingsprikkels alle spieren geoefend, a priori de spiergroepen in de rug, borst, schouders en armen. Want die ondersteunen en ontlasten de ruggengraat en de gewrichtendie door miniscule bewegingen gezond gehouden worden.

Het zijn uiteraard niet alleen vrouwen die deze unieke voorzieningenin bepaalde stoelen nodig hebben. Ook bij mannen kan ‘zitstress’ voorkomen als gevolg van gebrek aan beweging of een verkeerde houding, waarna onvoldoende doorbloeding aanleiding geeft tot klachten.

Met onze stoelserie Mister Sit wordt door permanente bewegingsprikkels met extra zuurstofopname hetzelfde effect bereikt.